Kürt Rogiers heeft het ermee gehad: “Ik word er zot van, ik kan ze soms wurgen”
Kürt Rogiers heeft het ermee gehad: “Ik word er zot van, ik kan ze soms wurgen”
Foto: VTM

Kürt Rogiers neemt deel aan het nieuwe VTM-programma ‘Beat VTM’. Daarin krijgt hij honderd dagen de tijd om een talent onder de knie te krijgen.

Kürt Rogiers neemt deel aan het nieuwe VTM-programma ‘Beat VTM’. Daarin krijgt hij honderd dagen de tijd om een talent onder de knie te krijgen. De acteur die in ‘Familie’ de rol van Lars speelt, volgt daarom al een tijdje een kappersopleiding. Zijn uitdaging is namelijk dameskapper worden.

Kürt zette de schaar al in enkele pruiken om te oefenen, maar lanceerde op de sociale media ook een oproep dat hij nog echte modellen zocht die hun haar door hem wilden laten knippen. Zonder de garantie dat het er nadien ook mooi zou uitzien. Er reageerden heel wat vrouwen op de oproep. Sommigen werden al door Kürt onder handen genomen. Met een bang hartje weliswaar…

Morgen is het een grote dag voor de acteur. Dat deelde hij mee op Instagram. “Morgen krijg ik definitief te horen wat mijn ultieme test wordt voor ‘Beat VTM’. Ik word zot van die f*cking uitdaging. Slapeloze nachten. Gelukkig heb ik mijn coach Sevda Durukan. Ik kan ze soms wurgen! Maar wat een heeeeeeerlijke vrouw!”, schrijft Kürt.

https://www.instagram.com/p/B40A1jVjgqb/

Meer nieuws

Meer nieuws

.