Sam Gooris reageert heftig na kritiek op badpakfoto van zijn dochter Shania

bron: Dag Allemaal/HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sam Gooris en Kelly Pfaff hebben twee kinderen, Shania en Kenji. Zij zijn ondertussen twee jongvolwassenen. Twee jaar geleden werd Shania hard aangepakt nadat ze een foto in badpak deelde. Daar had Sam het enorm moeilijk mee.

Nu zijn kinderen jongvolwassenen zijn, zitten er liefjes aan te komen. Daar staat Sam wel voor open, maar wat zijn dochter Shania betreft is hij toch gevoeliger. “Het idee dat z? met een vriendje thuiskomt, kan ik niet verdragen. Ze is negentien en ik weet dat het eraan komt, maar dat vriendje zal zich echt moeten bew?zen”, aldus de zanger.

Shania deelde twee jaar geleden in de zomer een foto van zichzelf in badpak. Ze werd bedolven onder haatberichten. “Ik was een slet, en ik moest nodig iets aan mijn hangborsten laten doen”, vertelde Shania daarover in Humo.

Sam Gooris had het erg moeilijk met de kritiek die zijn dochter kreeg nadat ze deze foto postte op Instagram. “Daar lig ik dan echt wakker van. Je mag ontzettend veel van m?, ik ben een heel geduldige jongen, en heb respect voor iedereen. Maar kom niet aan m?n gezin, want dan kan ik zeer gemeen uit de hoek komen”, waarschuwt Sam.