Koen Wauters opvallend eerlijk over zijn huwelijk met Valerie De Booser: “Moeilijke momenten”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Het nieuwe Clouseau-album ‘Tweesprong’ klinkt allesbehalve vrolijk. Sommige songs laten weinig aan de verbeelding over. De liefde die bekoelt gedurende een lange relatie. Mensen zouden kunnen denken dat dit over Koen Wauters en zijn vrouw Valerie De Booser gaat. In Het Laatste Nieuws is Koen bijzonder openhartig over hun huwelijk. De zanger geeft toe dat er moeilijkere momenten zijn.

“Het ding is: we zijn 17 jaar samen. Dat is geen 17 jaar hand in hand, fladderend en half zwevend door de lucht. Natuurlijk zijn er momenten dat het moeilijker gaat. Dat zijn vaak periodes waarin ik het heel erg druk heb. En waarin er bijgevolg veel minder tijd is voor mekaar. Dan moet je weer de liefde en de kracht vinden om telkens opnieuw voor elkaar te kiezen”, zegt Koen Wauters.

“Eigenlijk is het net als met kinderen. Je maakt kinderen omdat je elkaar doodgraag ziet. Maar eens die kinderen er zijn, moet je plots de tijd voor elkaar helemaal anders indelen. Want die kinderen nemen het gros van de tijd in beslag. Dan moet je als koppel écht kiezen hoe je daarmee omgaat. Bij ons is dat altijd goed gelukt. We hebben altijd willen werken aan onze relatie.”