Stan Van Samang heeft forse waarschuwing voor de zwangere Natalia

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Natalia is stralend zwanger. Stan Van Samang heeft een belangrijke boodschap voor haar.

Midden september kondigde Natalia Druyts aan dat ze haar eerste kindje verwacht met haar vriend Frederik. De Kempische zangeres deelde onlangs een foto van haar bolle buikje. “Eindelijk wordt mijn buik nu echt zichtbaar en mijn hart weet al perfect dat ik mama ga worden."

“Mijn vrienden en familie willen het geslacht van ons kindje weten en gokken erop los. Wat denken jullie? Wordt het een jongen of een meisje?’, vraagt de zangeres aan haar fans. Tussen alle gokjes door had Stan Van Samang nog een belangrijke tip voor de zangeres: ‘Slaap nu het nog kan’, zegt hij.

Stan geeft die waarschuwing niet zomaar. Sinds de geboorte van zijn zoontje Lenny kende de zanger vele slapeloze nachten, waardoor hij op de duur oververmoeid was. “Lenny heeft last van reflux en dat is geen lachertje”, zei Van Samang toen in Story. “Bijna elke nacht moeten Barbara en ik opstaan om met hem rond te wandelen of in de zetel te zitten. Dat is een hele opoffering, maar als je ziet dat je kindje pijn heeft, doe je dat gewoon. Het is allemaal wel best heftig.”