Kate Middelton doorbreekt nu ook de stilte rond Meghan Markle: “Hier trekt ze de lijn”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Na het emotionele interview dat Meghan Markle onlangs gaf tijdens haar reis door Afrika, zou nu ook schoonzus Kate Middleton van plan zijn zich publiekelijk uit te spreken over de druk en zorgen waar zij als royal mee af te rekenen krijgen. Volgens royaltykenner Phil Dampier hebben de twee vrouwen contact opgenomen om elkaar te steunen.

Na het emotionele interview dat Meghan Markle onlangs gaf tijdens haar reis door Afrika, zou nu ook schoonzus Kate Middleton van plan zijn zich publiekelijk uit te spreken over de druk en zorgen waar zij als royal mee af te rekenen krijgen. “Hier trekt Kate de lijn, zo kan het niet verder met de tabloids”, klinkt het. Volgens royaltykenner Phil Dampier hebben de twee vrouwen contact opgenomen om elkaar te steunen.

“Achter de schermen is mij verteld dat Kate haar uiterste best doet om iedereen weer samen te brengen en Meghan te helpen waar ze kan”, aldus de royaltykenner. Niemand van hen wil de Queen teleurstellen, dus Kate zou de problemen onderling proberen op te lossen.

“Er is mij verteld dat de Hertogin van Cambridge contact heeft opgenomen met Meghan en haar uitgebreid aan de telefoon heeft gesproken. Kate heeft medelijden met haar en begrijpt dat Meghan het moeilijk heeft”, klinkt het.