Verschijnt Niels Destadsbader binnenkort terug in ‘Familie’?: “Dit kan geen toeval zijn”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Enkele weken geleden raakte bekend dat Karen Damen begin 2020 een rol in Familie krijgt. Zij gaat verpleegster Vanessa Mariën in de soap spelen.

Jaren geleden was Suzy Mariën één van de personages in Familie. Suzy was lange tijd nanny bij de Van den Bossches. Suzy nam op een bepaald ogenblik de zorg van haar neefje Pim op haar. En die Pim werd gespeeld door Niels Destadsbader.

Vanaf november horen we de stem van Niels Destadsbader elke dag in de titelsong van Familie. Begin volgend jaar doet Vanessa Mariën haar intrede in de soap. Zou ook Pim terug in de reeks opduiken? Zo’n tien jaar geleden verdwenen hij en Suzy uit de soap. Zij zouden in de provincie Limburg wonen.

Toeval?

Het zou perfect kunnen dat Suzy nog een zus Vanessa heeft en dat die nu in de soap opduikt. Stel je voor dat Pim op bezoek komt bij zijn tante Vanessa en dat Niels Destadsbader terug in ‘ Familie’ opduikt als Pim. Dat zou fantastisch nieuws zijn voor de fans van Niels!

Dé vraag is nu natuurlijk of er effectief een band is tussen Suzy en Vanessa. Zou het puur toeval zijn dat er twee mensen met de achternaam Mariën in ‘ Familie’ opduiken, of is het een doelbewuste keuze van de scenaristen? Wie weet wat zij voor de komende maanden allemaal in petto hebben…