Stopt Dana Winner ermee?
Stopt Dana Winner ermee?
Foto: Medialaan

Het scheelde geen haar of Dana Winner was vol voor het volleybal gegaan. Maar het leven liep anders en dus viert ze op 9 november 30 jaar zangcarrière in de Lotto Arena. Ondanks 30 jaar succes twijfelt Dana vaak aan haar toekomst.

Om haar fans alvast in de stemming te brengen voor haar grote jubileumconcert, heeft Dana Winner nu al een verzamelaar uit met drie cd’s. “Een overzicht van wat ik gedaan heb, maar ook een vooruitblik naar wat nog komen moet, met enkele nieuwe nummers”, zegt ze trots in Dag Allemaal.

“Voor mij is het belangrijk dat ik mezelf nooit verloochend heb en ook kan toegeven dat ik weleens de bal misgeslagen heb, zoals met dat album ‘Parels uit de Noordzee’”. En dan begon ik weleens te twijfelen en dacht ik: ‘Is het nog geen tijd om te stoppen?'”

“Dat gevoel had ik ook toen ik met mijn dochter naar een concert van Taylor Swift ging. ‘Het is tijd voor de jonge generatie’, spookte door mijn hoofd. Maar Chinouk zei dat ik niet mocht opgeven. En kijk, mijn carrière gaat nog altijd heel goed. Ik haal zelfs hogere noten dan vroeger.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.