Héérlijke nazomer in zicht: Vanaf dan stijgt het kwik terug tot 20 graden!
Héérlijke nazomer in zicht: Vanaf dan stijgt het kwik terug tot 20 graden!

Nog niet klaar voor de herfst? Dan heb je geluk. De temperaturen schieten in de tweede helft van komende week immers weer omhoog. Het kwik kan zelfs een mooie 20 graden bereiken. Dat bevestigt het KMI.

Maandag en dinsdag overheersen de grijze wolken nog met plaatselijke nevel, mist of regen. Maar vanaf woensdag krijgen we een heerlijke nazomer met vijf dagen waarop de temperaturen vlotjes boven de 16 en tot wel 20 graden blijven. De piek zou vooral op donderdag zijn.

Woensdag wordt het, na het optrekken van het ochtendgrijs, zacht en soms vrij zonnig. In het westen hangen er meer wolken en kan er nog een spatje regen vallen. Maxima tussen 15 en 19 graden bij zwakke oosten- tot zuidoostenwind. Donderdag wordt het, na het optrekken van het ochtendgrijs, zacht en soms vrij zonnig. Maxima tussen 16 en 20 graden bij zwakke zuidwestenwind.

Ook vrijdag wordt het, na het optrekken van het ochtendgrijs, wisselend bewolkt. Het blijft droog en het wordt zo’n 17 graden in het centrum bij slechts een zwakke bries. Zaterdag verloopt rustig en overwegend droog. Het is nog steeds vrij zacht. De Kempen haalt nog steeds 17 graden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.