Slecht nieuws voor Kevin Janssens en Ella-June Henrard: “Dat komt hard aan”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
De geruchten die al enkele maanden de ronde doen, worden nu door hun directe omgeving bevestigd: Kevin Janssens en Ella-June Henrard zijn uit elkaar. Eind augustus nog verschenen de twee voor het eerst samen op de première van ‘De Patrick’, waarin Kevin de titelrol vertolkt.

Het gerucht dat Kevin Janssens en zijn vriendin Ella-June Henrard al enkele weken uit elkaar zijn, deed al een tijde de ronde. De managers van de twee acteurs willen niet reageren en doen geen uitspraak of Kevin en Ella-June al dan niet uit elkaar zijn. Mensen uit Kevins directe omgeving bevestigen de breuk nu echter wel. Dat zou meteen ook de verklaring zijn waarom de twee op sociale media al weken niks meer van elkaar liken, terwijl ze dat eerst wel gretig deden, weet Het Laatste Nieuws.

Kevin sprak onlangs nog kort over de liefde in HUMO. Hij vindt de liefde naar eigen zeggen keihard werken en het verdriet na een breuk kan bij hem dan ook wel eens heel intens zijn. “Er zijn mensen die dat snel van zich kunnen afschudden, maar ik dus niet. Je zet jezelf ergens voor 100% achter, je investeert alles om iets te doen lukken, en als het niét lukt, dan komt dat hard aan”, aldus Kevin.