Koen Wauters heeft opvallende bedenking over Kürt Rogiers
Koen Wauters heeft opvallende bedenking over Kürt Rogiers
Foto: Medialaan

Koen Wauters waagde zich gisteren in de gietende regen aan een sessie abseilen in de Ardennen. Een voorproefje van zijn verrassingsopdracht uit ‘Beat VTM’. De eigenlijke battles uit ‘Beat VTM’ zullen pas deze winter op het kleine scherm te zien zijn.

Gisteren kwam Koen Wauters in actie voor ‘Beat VTM’, veel later dan de andere leden van Team VTM, die allemaal al enkele trainingen achter de rug hebben. “Ik had het voordien nog heel druk met Clouseau”, legt Koen uit. Koen werd gisteren naar Dinant gelokt om er te abseilen. Maar of dat ook zijn effectieve opdracht wordt in het VTM-programma, is nog niet duidelijk.

“Ik ben uitgedaagd voor een mission impossible. Maar wat dat dan exact zal zijn? Geen idee”, zegt Koen. “Al maakt dat niet zo veel uit, want ik ben echt supergemotiveerd. Bovendien hebben we met de verschillende deelnemende VTM-gezichten een WhatsApp-groepje, waarin we elkaar aanmoedigen. Zo stuurt Kürt Rogiers regelmatig filmpjes door van hoe hij het haar van mensen aan het knippen is. Als ik dan zie hoe hij zich smijt om dat tot een goed einde te brengen, dan kan ik niet onderdoen, hé”, lacht Koen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.