“Meghan Markle verstopt een kind uit een eerdere relatie”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Uit lezerscommentaren blijkt dat het publiek van The Daily Mail helemaal meegaat in de verhalen die de ronde doen over Meghan Markle. Verschillende bizarre complottheorieën worden op deze manier verspreid en geloofd door heel wat Britten.

Een emotionele prins Harry kondigde eerder al aan dat zijn vrouw Meghan Markle een Britse tabloid voor de rechtbank daagt wegens laster. Verwijzend naar de dood van zijn moeder, prinses Diana, vreest Harry voor een herhaling. Het is tijd om te handelen: “Ik ben te lang een stille getuige geweest van Meghans persoonlijke lijden”, klinkt het.

Verschillende bizarre complottheorieën, die door The Daily Mail worden verspreid, worden door het Britse publiek gewoon geloofd. Harry zou zo al Meghans derde echtegnoot zijn, ze zou er een kind uit een eerdere relatie op nahouden én haar ‘lesbische moeder’ zat ooit in de gevangenis. Dit zijn maar enkele van de geruchten die al een tijdje de ronde doen en waarmee de hertogin van Sussex dagelijks belasterd wordt.

“Ze hebben leugen na leugen over haar kunnen creëren, enkel omdat ze niet zichtbaar was tijdens haar moederschapsverlof”, weet Story. Harry bevestigt nochtans dat Meghan nog steeds dezelfde vrouw is die ze ruim een jaar geleden was op hun huwelijksdag.