Topcardioloog die Christoff opereerde, raadt hem aan dit te doen

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Christoff maakte zich voor de aanvang van zijn ‘Dancing with the Stars’-avontuur geen zorgen om zijn lichaam. De charmezanger werd echter begin dit jaar nog geopereerd aan zijn hart.

Begin dit jaar nog werd Christoff geopereerd aan zijn hart. “Hij had een defect aan zijn hartklep”, weet topcardioloog Pedro Brugada, die het defect bij de charmezanger kon repareren. Pedro geeft toe dat Christoff voor zijn dansavontuur opnieuw bij hem op consultatie is geweest. “Maar alles was perfect in orde, wat ik ook had verwacht”, aldus de dokter.

Verder ziet de cardioloog ook geen probleem voor zijn deelname aan het programma. “Omdat Christoff nu bewust nadenkt over zijn gezondheid en al eens een noodsignaal van zijn lichaam kreeg, is hij net veel beter gewapend dan de doorsnee mens”, beweert hij.

Christoffs grote geluk zou geweest zijn dat hij tijdig bij een specialist is terechtgekomen en dat ze hem meteen grondig onderzocht hebben destijds. Christoff krijgt dan ook groen licht voor alle fysieke inspanningen die hij de komende jaren voorgeschoteld zal krijgen.

Tags christoff