Kat Kerkhofs met de grond gelijk gemaakt: Dit is er aan de hand

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kat Kerkhofs is de co-presentatrice van ‘Dancing With The Stars’ op Vier. De meningen over haar presentatieskills zijn erg verdeeld.

Kat Kerkhofs steekt haar tv-ambities niet onder stoelen of banken, maar er komt heel wat kritiek op haar presentatiekwaliteiten. TV Familie maakte een korte bloemlezing. “Leuk meisje die Kat, maar haar hese stem is niet geschikt om te presenteren”, schrijft men. En: “De rol van presentatrice heeft ze uiteraard aan haar ventje te danken, niet aan haar talent!” Alsook: “Ik begrijp écht niet dat zo iemand mag presenteren op tv!”

Anderen vinden dan weer dat Kat ‘veranderd’ is. “Ze was vroeger zo’n spontane meid, ik hoop dat ze vlug weer met haar voetjes op de grond komt te staan. Kat heeft pretentie gekregen”, oordeelt een kijker. En nog erger: “Kat is zo’n irritante verschijning op televisie! Als ik haar zie, zap ik weg.”

Toch nemen ook heel wat mensen het voor Kat op. “Geef haar toch eens een eerlijke kans, zeg”, lezen we op de sociale media. “Uiteindelijk doet ze het zo slecht niet, hé. Het enige wat Kat nog mist is wat ervaring” En: ‘Kat is een mooie en vriendelijke vrouw. Hoewel haar man wereldwijd bekend is, is zij the girl next door gebleven, zonder pretentie.”