Debby Pfaff verbaast iedereen met haar uiterlijk: “Wat is er met haar gebeurd?”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Debby Pfaff gaat samen met haar man Nicolas Liébart elke week haar jongere zus Kelly aanmoedigen in ‘Dancing With The Stars’. Er viel de kijkers van het programma iets op over Debby. Volgens hen is ze haast onherkenbaar veranderd.

Elke week danst Kelly Pfaff voortreffelijk in ‘Dancing With The Stars’. De camera zoomt dan ook telkens in op Debby Pfaff, die in het publiek voor haar zus zit te supporteren. Maar wat heel wat kijkers van het programma blijkbaar opvalt is dat Debby Pfaff er heel anders uitziet dan pakweg tien jaar geleden. Ze oogt nu glamoureuzer, meer zoals een ‘echte’ Hollywoodster.

“Bedankt voor het compliment”, reageert Debby in TV Familie. “Maar ik begrijp niet goed waarom mensen vinden dat ik hard veranderd ben. Waarschijnlijk omdat ik niet zo vaak meer in de media kom. Mijn haar is langer en blonder dan vroeger. En ja, ik heb een nieuwe bril. Maar voor de rest... Ik gebruik gewoon goeie gezichtscrèmes”.

Van chirurgische ingrepen is volgens Debby geen sprake. “En als dat wél het geval was geweest, zou ik dat gerust toegeven. Ik ben zelfs voorstander van plastische chirurgie.”