Het wordt nog moeilijk voor Laura Lynn: "Dit wordt een hele beproeving voor haar"
Het wordt nog moeilijk voor Laura Lynn: "Dit wordt een hele beproeving voor haar"
Foto: Instagram

Laura Lynn heeft het serieus zwaar. De scheiding van accordeonist/zanger Matthias Lens heeft er flink bij haar ingehakt.

Met recente veelzeggende posts op Instagram wil Laura Lynn blijkbaar dat haar volgers weten hoe ze zich voelt, en dat Matthias bijlange niet altijd oprecht tegen haar is geweest. Zo deelde ze onlang het hoesje van haar grote hit ‘Je hebt me 1000 maal belogen’, met daarbij een gebroken hartje en de commentaar: 'Zonder woorden’.

Enkele dagen later heeft de zangeres nog een veelzeggende boodschap op Instagram geplaatst. Naast een foto van haarzelf zette ze deze bedenking: 'De mooiste lach verbergt niet alle tranen. De mooiste ogen verstoppen de grootste geheimen. En het liefste hart voelt de meeste pijn.' Laura heeft er overduidelijk nood aan om haar gevoelens van gemis en verdriet met haar volgers te delen, merkt TV Familie op.

Begrijpelijk, want je emoties delen, dat lucht op. Op zondag 13 oktober heeft Laura Lynn trouwens haar fandag in Oudenaarde. Het zal haar plezier doen om de affectie van haar fans dan echt te voelen. Al zal het van de andere kant ook een beproeving zijn voor haar. Ze zal die dag uiteraard heel wat vragen krijgen over haar beëindigde relatie, wat mogelijk zout in de nog gapende wonde zal strooien…

Meer nieuws

Meer nieuws

.