Prachtig van Zita Wauters! Hiermee stapt ze echt in de voetsporen van haar papa Koen Wauters
Prachtig van Zita Wauters! Hiermee stapt ze echt in de voetsporen van haar papa Koen Wauters
Foto: Instagram

Een blije Zita Wauters toont op Instagram vol trots haar eigen collectie. Ditmaal zijn de kleren volledig geïnspireerd op de Rode Neuzen Dag, een benefietactie om geld in te zamelen om de mentale, fysieke en sociale weerbaarheid van jongeren te verbeteren in Vlaanderen.

Een blije Zita Wauters toont op Instagram vol trots haar eigen collectie. Ditmaal zijn de kleren volledig geïnspireerd op de Rode Neuzen Dag, een benefietactie om geld in te zamelen om de mentale, fysieke en sociale weerbaarheid van jongeren te verbeteren in Vlaanderen. De dochter van Koen Wauters werkte hiervoor samen met zanger Sean Dhondt en CKS.

Met deze actie stapt Zita nog meer in de voetsporen van haar vader. Koen zet zit al jaren in voor dit initiatief en zal ook dit jaar zijn goed hart laten zien. Samen met Jonas Van Geel palmt de Rode Neuzen Dag-ambassadeur het Sportpaleis helemaal in op vrijdag 29 november. Radiozender Qmusic steunt hen hierbij.

“20% van de opbrengsten worden per verkocht kledingstuk geschonken aan Rode Neuzen Dag”, laat dochter Zita weten via Instagram. “De collectie is verkrijgbaar in alle CKS-winkels én online. Laten we samen werken aan het fysieke, sociale en mentale welzijn van de jongeren, van onze generatie”, aldus de dochter van Koen.

https://www.instagram.com/p/B3ILnzQiYzJ/

Meer nieuws

Meer nieuws

.