Kelly Pfaff boos op Kat Kerkhofs: "Zo onnozel van haar"
PMN

Kat Kerkhofs heeft zich de woede van Kelly Pfaff op de hals gehaald. Het gebeurde tijdens het VIER-programma 'Dancing With The Stars'.

Kat Kerkhofs is dit jaar presentatrice in 'Dancing With The Stars'. In de eerste aflevering haalde zich al de woede van Kelly Pfaff op de hals door aan haar danspartner Andrei te vragen of hij ook al een kledingsponsor gevonden had, verwijzend naar Kelly haar vader Jean-Marie.

Kelly Pfaff reageerde bitsige repliek van 'Do you darling, cause you're dating a footballer too'. Kat was geschrokken van haar reactie. Nochtans zijn het goede vriendinnen. "Sam trad zelfs nog op tijdens het huwelijk van Kat en Dries Mertens", licht Kelly's manager Filip Perdu toe bij Dag Allemaal. "Zowel Kelly als Kat hebben een bijzonder droge humor, met een bitsig portie sarcasme."

Volgens Kelly's moeder Carmen is er niets aan de hand. "Het was een ongelukkig grapje," zegt ze. "Lachen met sponsorreclame is trouwens een beetje onnozel. Als een sporter tijdens een intervieuw reclame op haar rug heeft, ziet niemand dat, dus het is logisch dat die op een goed zichtbare plaats staat. Kelly en haar vader hebben trouwens altijd al een speciale band gehad. Ze heeft altijd erg naar hem opgekeken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.