VTM

TV-watcher Jules Harnot geeft geen cent om Loïc Van Impe: "Zal hem nooit lukken"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Sinds dit seizoen heeft Jeroen Meus een nieuwe kok. VTM lanceerde Loïc Van Impe om de concurrentie met Jeroen aan te gaan.

" Jeroen Meus is een volkse chef. De goedlachse allemansvriend die geen sterren nodig heeft om zijn restaurant zelfs met enkel andijvie en worst op de kaart - vol te krijgen. Dat maakt van ‘Dagelijkse Kost’ een vesting die immuun lijkt voor elke ‘vijandige overname", bedenkt tv-watcher Jules Harnot zich in Dag Allemaal.

"Toch lanceerde VTM met Loïc Van Impe ‘a new kid in the kitchen’. Een jonge hobbykok die - ‘Ik mocht van mijn mama geen echte chef worden’- ‘kookt op het gevoel’ en ‘passie op het bord wil toveren’. De YouTuber/foodvlogger werd van het internet geplukt in een zoveelste poging om zoveel mogelijk Meus-klanten naar de VTM-keuken te lokken."

"Een uitdaging die kan tellen, maar of de spring-in-’t-veld - ‘Ik kan gebiologeerd vijf uur kijken naar iemand die een brood bakt’ - ooit in de buurt van zijn idoolkan komen lijkt na drie weken al een retorische vraag. De sympathieke jongeman mag dan een frisse nieuwkomer zijn die het - al is dat nu ook weer niet zo moeilijk - stukken beter doet dan Dumont en Bekkari samen, duidelijk is dat ‘Zot van Koken’ meer nodig heeft om kloeke dagelijkse kost te worden."