TV-watcher Jules Harnot geeft geen cent om Loïc Van Impe: "Zal hem nooit lukken"
PMN
TV-watcher Jules Harnot geeft geen cent om Loïc Van Impe: "Zal hem nooit lukken"
Foto: VTM

Sinds dit seizoen heeft Jeroen Meus een nieuwe kok. VTM lanceerde Loïc Van Impe om de concurrentie met Jeroen aan te gaan.

"Jeroen Meus is een volkse chef. De goedlachse allemansvriend die geen sterren nodig heeft om zijn restaurant zelfs met enkel andijvie en worst op de kaart - vol te krijgen. Dat maakt van ‘Dagelijkse Kost’ een vesting die immuun lijkt voor elke ‘vijandige overname", bedenkt tv-watcher Jules Harnot zich in Dag Allemaal.

"Toch lanceerde VTM met Loïc Van Impe ‘a new kid in the kitchen’. Een jonge hobbykok die - ‘Ik mocht van mijn mama geen echte chef worden’- ‘kookt op het gevoel’ en ‘passie op het bord wil toveren’. De YouTuber/foodvlogger werd van het internet geplukt in een zoveelste poging om zoveel mogelijk Meus-klanten naar de VTM-keuken te lokken."

"Een uitdaging die kan tellen, maar of de spring-in-’t-veld - ‘Ik kan gebiologeerd vijf uur kijken naar iemand die een brood bakt’ - ooit in de buurt van zijn idoolkan komen lijkt na drie weken al een retorische vraag. De sympathieke jongeman mag dan een frisse nieuwkomer zijn die het - al is dat nu ook weer niet zo moeilijk - stukken beter doet dan Dumont en Bekkari samen, duidelijk is dat ‘Zot van Koken’ meer nodig heeft om kloeke dagelijkse kost te worden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.