Niels Destadsbader wordt overstelpt met berichten: “Komt hard aan hoor”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Niels Destadsbader bezingt in zijn nieuwste single ‘Annelies’ een stukgelopen relatie. Niels dropte de single vorige week en sindsdien scoort het nummer goed in de hitlijsten.

De zanger trekt in het lied de stekker uit z’n relatie. Het nummer is autobiografisch, maar de zanger koos ervoor om zijn ex-vriendin niet bij naam te noemen en het pseudoniem Annelies te gebruiken. Fans van de zanger die wel echt Annelies heten, stuurden de artiest daarop een berichtje, tot groot jolijt van de muzikant. Heel wat vrouwelijke fans zitten met gespeeld hartzeer.

“Bedankt om een liedje over ons te maken. Jammer dat het niets geworden is”, schrijft een Annelies. “Komt hard aan hoor”, laat een naamgenoot weten. “Er zijn duizenden liefdesliedjes, maar in het enige nummer met mijn naam laat je me zitten”, jammert nog een fan. Een vierde Annelies vraagt de zanger dan weer of ze toch op z’n minst vrienden kunnen blijven.

Niels Destadsbader, die naast zanger ook acteur en presentator is, was zich op voorhand bewust van het feit dat sommige meisjes met de naam Annelies zich aangesproken zouden voelen. “Het is geen nummer om blij van te worden. Er zijn zoveel Anneliezen die nu niet meer naar het Sportpaleis gaan willen komen”, lachte hij in een interview met Radio 2.