Peter Van de Veire trekt opvallende conclusie over zijn vrouw Ilse: “Het is belachelijk”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Peter Van de Veire stapte in 2013 in het huwelijksbootje met zijn vrouw Ilse. Ze kregen dit jaar samen een zoontje, Lex. In Story is Peter lovend over zijn vrouw. “Ilse heeft altijd gelijk, ze is belachelijk intelligent.”

“Dankzij Ilse kijk ik op een andere manier naar het leven. Ik heb nooit aan zelfreflectie gedaan, ik deed altijd maar wat zonder erbij na te denken. Maar mijn vrouw heeft me geleerd om bij zaken stil te staan. En om erover te praten”, aldus Peter Van de Veire.

James Cooke zei onlangs bij de opnames van De Battle: ‘Amai, jij bent de stilste van de hoop.’ Ja, ik kan erg in mijn cocon zitten zonder dat echt te beseffen. Ik voer dan gesprekken met mezelf in mijn hoofd. Onlangs zei ik mijn vrouw nog dat ik vind dat ik beter communiceer dan vroeger. Ze moest eens goed lachen!”

“Ilse komt uit een familie die over alles babbelt, tot de smaak van het eten op tafel toe. Ik praat eigenlijk vooral in interviews over dingen die ik heb meegemaakt. Weet je, eigenlijk heeft Ilse veel meer levenswijsheid dan ik, ze is belachelijk intelligent. Altijd heeft ze gelijk”, besluit hij.