Grote frustraties bij Studio 100: Dit is er aan de hand
Grote frustraties bij Studio 100: Dit is er aan de hand
Foto: Photonews

Ketnet en Studio 100 kondigden aan dat de jaarlijkse Ketnet Musical deze keer helemaal rond ‘Campus 12’ zal draaien. Dat zou een truc zijn van Studio 100 om op te kunnen boksen tegen het immens succes van de reeks ‘#LikeMe’.

Ketnet en Studio 100 kondigden aan dat de jaarlijkse Ketnet Musical deze keer helemaal rond ‘Campus 12’ zal draaien. In de tv-wereld klinkt al een tijdje de zure commentaar: “Dit is een truc van Studio 100 om hun ‘Campus 12’ een boost te geven.” Die serie moest de opvolger van het goed gesmaakte ‘Ghost Rockers’ worden, maar wordt compleet overschaduwd door het immens populaire ‘#LikeMe’ weet TV Familie.

Er wordt zelfs beweerd dat bij Studio 100 behoorlijk veel frustratie heerst over het succes van ‘#LikeMe’. Volgens TV Familie is Studio 100 geschrokken van de onverwachte hype rond de reeks en gelijknamige muziekgroep. Het zou ‘pikken’ bij Studio 100, dat gewend is de lakens uit te delen in het segment van de kinderprogramma’s.

Daarom zou dus nu de jaarlijkse musical helemaal rond het nieuwe ‘Campus 12’ draaien. Met deze zet hoopt Studio 100 ‘#LikeMe’ een serieuze uppercut uit te delen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.