Geert Hoste openhartig over schrijnende periode: “Ik probeerde te overleven”
Geert Hoste openhartig over schrijnende periode: “Ik probeerde te overleven”
Foto: Photonews

Geert Hoste heeft het niet altijd gemakkelijk gehad. In zijn nieuwe boek ‘Laat me jou het verhaal vertellen’ getuigt hij over hoe hij heeft moeten knokken in het leven.

Komiek Geert Hoste heeft in zijn leven zwarte sneeuw gezien. “Voor mijn 33ste heb ik moeten harken en proberen te overleven. Je moest voortdurend zorgen dat je beter werd in wat je deed, sterker ook,” getuigt de komiek in Dag Allemaal. Geert Hoste geeft toe dat hij zwarte sneeuw heeft gezien, maar dat was een bewuste keuze. “Ik had maar een vak moeten leren.”

Geert Hoste was student rechten toen hij besefte dat hij alleen op een podium wilde staan en grappen brengen. Voor die droom moest alles wijken. Maar enkel door het nemen van hoge horden kon hij die droom verwezenlijken.

Geert heeft nooit gedacht dat hij zijn droom nooit kon waarmaken. ‘Wacht maar tot later. Wacht maar, ge zult wel zien.’ Dat was zijn drijfveer als hij weer ergens op één of andere markt zijn ding aan het doen was. Toch is er ook een portie geluk bij nodig. “Ik heb het grote voordeel gehad dat men mijn talent heeft gezien juist wanneer het moest,” geeft Geert Hoste toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.