Nog meer tegenslag voor Viktor Verhulst na zwaar ongeval: “En dat kan ook nog komen”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Viktor Verhulst verliet ondertussen met enkel wat lichte verwondingen het ziekenhuis. Het is echter niet zeker dat hij na zijn ongeval van vorige week zal aantreden in de eerste aflevering van ‘Dancing With the Stars’.

Het is zover! Nu vrijdag wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ‘Dancing With the Stars’ ingeblikt. Het is echter nog onzeker of we in die eerste aflevering ook Viktor Verhulst zullen zien dansen. De zoon van presentator Gert Verhulst raakte afgelopen week betrokken bij een zwaar verkeersongeval, maar mocht met enkel wat lichte verwondingen het ziekenhuis intussen al wel verlaten.

Toch blijft het onduidelijk of Viktor wel mag en kán dansen vrijdag. “Viktor ging met zijn wagen meermaals over de kop”, legt SBS-woordvoerster Lies Maesschalk aan Het Laatste Nieuws uit. “Dat kan een wiplash tot gevolg hebben.” Van een dergelijke wiplash heeft Viktor momenteel geen last, maar die zou ook nog later kunnen komen.

Als Viktor niet kan dansen in de eerste aflevering, dan zal hij met een achterstand aan de wedstrijd beginnen. Élodie Ouédraogo liep zo ook twee gebarsten ribben op tijdens de repetities van het vorige seizoen. Of Viktor Verhulst al zal dansen, kan je deze week zondag op VIER zien.