Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over recente relatiebreuk: “Ik haat het”
Wendy uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over recente relatiebreuk: “Ik haat het”
Foto: Medialaan

Wendy Dirven, in een vorig leven nog bekend als de vrouw Damiano in ‘Blind Getrouwd’, kreeg recent een relatiebreuk te verwerken. Op Instagram vertelt ze haar volgers hoe ze met de breuk omgaat.

“Mijn relatie is net gedaan. Ik had niet bekendgemaakt dat ik een vriend had omwille van zijn privacy. Maar liefdesverdriet: ik haat het. Ik heb het al verschillende keren in mijn leven moeten meemaken. Maar hoe vaak ik het al heb meegemaakt, ik ben er altijd bovenop gekomen door heel lief voor mezelf te zijn. Zo heb ik gisteren een voetmassage laten doen”, klinkt het.

“Wat ik eveneens doe als ik zoiets meemaak, is balen en het allemaal toelaten. Sommige mensen willen die pijn niet voelen, maar op een gegeven moment voel je die sowieso, dus kan je het maar beter toelaten. Wat mij ook helpt, is erover praten met andere mensen. Ik vind het fijn om te merken dat er vaak steun komt uit onverwachte hoek. En ik probeer me te focussen op de dingen die wel goed gaan in mijn leven. Ik heb goede vrienden waar ik op kan rekenen en ik probeer me te focussen op mijn projecten”, besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.