Christoff deelt zijn grootste angst: “Dat kan ik niet aan”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Christoff was deze week één van de vaste gasten op de boot in ‘Gert Late Night’. De Bedgeheimen van de zanger waren heel openhartig.

Christoff mocht donderdagavond de week van ‘Gert Late Night’ afsluiten. In bed naast James Cooke deed hij enkele straffe uitspraken. Christoff is een werkbeest, hij is continu met zijn carrière bezig. “Stel dat dat morgen stopt, dat zou voor mij echt een superzwart gat zijn. Dat zou ook een grote financiële kater worden”, geeft de zanger toe. En er is nog iets waar hij niet gerust in is: “Ik heb zo’n schrik dat de mensen mij zouden vergeten. Begin eens met zo’n kop te solliciteren. Ik heb ook geen diploma, ik kan niks anders.”

Op school werd Christoff uitgelachen en weggepest. Ondertussen staat de zanger wel al meer dan 25 jaar op het podium en kent hij de showbizz door en door. En dat is niet allemaal glamour en glitter. “De showbizz is megahypocriet”, vertelt Christoff openhartig tegen James. De zanger leeft ook met angsten. “Mijn grootste angst is mijn mama verliezen”, geeft Christoff toe. “Ik hoop echt dat ik voor mijn ouders moet gaan. Dat kan ik niet aan.”