VTM

VTM-kijkers zijn bikkelhard voor chef Loïc Van Impe: Dit is er aan de hand

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: YouTube
Met Loïc Van Impe (25) heeft VTM een jonge, energieke kok in huis gehaald, als opvolger van Sandra Bekkari. Ideaal dus om Eén-chef Jeroen Meus het vuur aan de schenen te leggen.

Ondertussen is Loïc Van Impe dus van start gegaan met zijn programma ‘Zot Van Koken’. Liefhebbers van kookprogramma’s hebben intussen al volop laten weten wat ze van nieuweling Loïc vinden. Op het internet wordt opvallend gemengd gereageerd, merkt TV Familie op. Heel wat mensen vinden Loïc top. De reacties gaan van “Zo’n sympathieke gast” over “De Vlaamse Jamie Oliver is opgestaan” tot “Loïc is zo’n schattig ventje”. De nieuwe VTM-kok heeft dus al heel wat hartjes gewonnen.

Maar Loïc krijgt ook minder positieve commentaren te slikken: “Een beetje meer bescheidenheid mag wel, jongen”, schrijft iemand. En: ‘Voorlopig is Loïc niet mijn ding. Geef mij Sandra maar.’ En iemand anders: “Loïc heeft iets te veel streken, vind ik. Jammer.” Net zoals Jeroen Meus al jarenlang moet horen, krijgt Loïc Van Impe ook al meteen commentaar op zijn manier van koken. “Zoveel zout en boter dat hij gebruikt! Wat een verschil, zeg”, maakt iemand de vergelijking met Sandra Bekkari.

Volgens veel kijkers is men er bij VTM ook vooral op uit om van Loïc een tweede Jeroen te maken. “Loïc heeft de trekjes van Jeroen Meus precies al overgenomen”, lezen we op het internet. “Het is meer show dan koken.” Loïc heeft zelf in ieder geval al gezegd: “Ik ben geen chef, Jeroen wél. Ik heb gewoon een passie voor eten.” En ook: “Meus is onvervangbaar.”