Fabrizio en Pommeline waarschuwen iedereen hiervoor: “Don’t do it”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Het liefdesverhaal van hét zogenaamde droomkoppel, Fabrizio en Pommeline, kende een heel moeilijk en publiekgericht einde. Fabrizio heeft een waarschuwing klaar voor alle koppels die niet in hun voetsporen willen treden.

“Het komt niet meer goed”, liet Fabrizio onlangs weten via zijn Instagram. Na de vele problemen kozen Pommeline en haar ‘kleurplaat’ ervoor om uit elkaar te gaan. Er lag volgens Fabrizio al vanaf dag één een enorme druk op hun schouders. Duizenden mensen stonden achter hun relatie. “Maar aan het eind van de dag zijn wij ook maar gewoon mensen”, aldus de Limburger.

Eén ding is dus zeker: het koppel blijft definitief uit elkaar. De twee zien elkaar wel nog op het werk in Fabrizio’s tattooshop, maar dit lukt hen beiden op een uiterst professionele manier. Nochtans kreeg Pommeline het tijdens het programma ‘ Temptation Island VIPS’ zwaar te verduren toen haar Fabrizio er een scheve schaats reed met verleidster Julia. Wanneer Fabrizio gevraagd wordt om ‘ Temptation Island’ samen te vatten in drie woorden, antwoordt hij met de volgende wijze woorden: “Don’t do it.”