Pommeline kampt met opmerkelijk probleem na de breuk met Fabrizio: "Wat moet ik ermee doen?"
Pommeline kampt met opmerkelijk probleem na de breuk met Fabrizio: "Wat moet ik ermee doen?"
Foto: Instagram

Na hun deelname aan ‘Temptation Island VIPS’ kwam er een einde aan de relatie tussen Pommeline (25) en Fabrizio (26). Via een openhartige vraag/antwoord-sessie op Instagram heeft Pommeline nu in haar hart laten kijken.

Pommeline laat weten dat ze al sinds mei dit jaar als vrijgezel door het leven gaat en dat de breuk met Fabrizio onherstelbaar is. “We hebben een mooie en intense relatie beleefd, ik hield zielsveel van hem, maar het is beter zo. We weten beiden dat het nooit meer gaat werken tussen ons.” De grote tatoeage van Fabrizio staat wel nog steeds op haar been. “Voorlopig heb ik er nog niets aan gedaan. Ik ben nog aan het twijfelen wat ik ermee moet doen. Het stoort me niet echt momenteel.”

Hun breuk heeft wel gevolgen voor hun woning. “Fabrizio en ik huren het huis samen. Hij woont voorlopig terug thuis tot ik een woning heb gevonden en terug richting thuis kan verhuizen. Ik ben nog steeds op zoek naar een andere woning rond Gent. Maar is niet makkelijk en gaat ook niet op 1, 2, 3.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.