Charlotte Van Looy brak met Adriaan Van den Hoof en geeft nu tips: “Niet gelukkig met jouw relatie? Oké, volgende!”
Charlotte Van Looy brak met Adriaan Van den Hoof en geeft nu tips: “Niet gelukkig met jouw relatie? Oké, volgende!”
Foto: Instagram

Adriaan Van den Hoof en Charlotte Van Looy hebben slecht nieuws te melden. Ze zijn niet langer samen.

Charlotte gaat voortaan door het leven als schrijfster. Met haar eerste boek ‘Wij, millennials’ wil ze jongvolwassenen een hart onder de riem steken. “Proef van zoveel mogelijk en streef je eigen geluk na”, luidt het advies. Vandaag staat Charlotte stevig in haar schoenen. Maar dat is lange tijd anders geweest. Ze is nog in therapie geweest voor een eetstoornis en ook op professioneel vlak was het zwaar. Als 23-jarige stapte Charlotte in het onderwijs en kwam ze voor 18-jarigen te staan. “Heel mondige leerlingen met een attitude van ‘Ah, die blonde 23-jarige komt ons eens vertellen hoe het moet’. Ik had het daar zó moeilijk mee, tot paniekaanvallen toe. Een burn-out heb ik nooit gehad, maar ik stond op het punt om het onderwijs vaarwel te zeggen.”

In haar boek deelt ze haar eigen ervaringen als jongvolwassene om zo andere millennials te helpen. Eén van haar tips: Veel seks, goede seks. “Nee, ik verslind als vrijgezel niet de ene man na de andere, integendeel! Daar ben ik zelfs wat vies van. Ik bedoel meer: proef als millennial zoveel mogelijk van alles. Ligt een job je niet? Kies dan een andere. Ben je niet gelukkig met jouw relatie? Oké, volgende! Doe vooral wat je gelukkig maakt.” Haar eigen ervaringen en tips vult Charlotte aan met ervaringen van anderen. “Ik heb met veel mensen gesproken over de conflicten waarop ik gebotst ben: mijn vriendinnen, ouders, mijn toenmalige partner en ook heel wat BV’s, zoals Jens Dendoncker en Charlotte Leysen.”

Ook Adriaan Van den Hoof duikt nog op. Charlotte schreef haar boek immers tijdens hun relatie. Over hun breuk willen de twee niks kwijt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.