Tim en Elke uit 'Blind Getrouwd' hebben belangrijke beslissing genomen
PMN
Tim en Elke uit 'Blind Getrouwd' hebben belangrijke beslissing genomen
Foto: VTM

Iedereen was er vrij zeker van dat het huwelijk tussen Tim en Elke zou blijven duren, maar niets was minder waar. Ook zij vroegen de scheiding aan.

Sinds begin deze maand zijn Tim en Elke ook officieel gescheiden. "Het is wel raar om een gescheiden vrouw te zijn. Ik sluit trouwens niet uit dat ik ooit opnieuw trouw, het blijt een mooi ritueel. Mijn ouders zijn na bijna veertig jaar samen nog altijd verliefd: een mooi voorbeeld dus. Ik geloof er zeker nog in", klinkt het bij Elke in TV-Story.

Tim en Elke hebben ook een belangrijke beslissing genomen. Ze zijn opnieuw beginnen daten om zo snel een nieuwe partner te vinden. "Maar er is niemand speciaal in ons leven", schept Elke klaarheid." Ik heb geen vrijgezelle vriendinnen meer, dus ik kan hem niet helpen (lacht)."

"En ik met één van zijn vrijgezelle vrienden? Het zijn tofe kerels, maar meer ook niet. Via Facebook en Instagram krijg ik wel veel berichten. Ze kennen mij van op tv en weten dat ik single ben, dus de stap is minder groot om mij aan te spreken. Maar ik ben heel voorzichtig. Vaak zijn het ook oudere mannen die hun kans willen wagen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.