VTM

Elke Voorspoels is klaar voor een nieuwe relatie en geeft alvast aan waar ze van gruwt: “Dat is een serieuze afknapper”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Elke Voorspoels en Tim Beer uit ‘Blind Getrouwd’ zijn officieel gescheiden. En ze zullen ook nooit een koppel worden, verzekert Elke. Zij is alvast klaar voor een nieuwe relatie.

In Story vertelt Elke Voorspoels wat ze zoekt in een partner. “Hij moet mijn soulmate, maatje en beste vriend zijn. Ik wil iemand die respect heeft voor mij en me de ruimte geeft om mezelf te ontwikkelen. Iemand die kan relativeren ook: humor is heel belangrijk, net als communicatie. De kans is natuurlijk groot dat mijn nieuwe partner al kinderen heeft, maar dat is geen probleem. Zolang hij er maar voor openstaat dat ik ook nog kinderen wil”, zegt Elke. Ze verduidelijkt alvast ook waar ze van gruwt. “Jaloezie is een stevige afknapper.”

De kinderwens van Elke is groot. “Ik wil liefst geen al te oude mama zijn, dus ik kan geen tien jaar meer wachten. Toen Tims zus onlangs een kindje kreeg, kriebelde het stevig. Maar ik moet eerst de juiste partner vinden. En dan wil ik ook niets overhaasten. Ik wil mijn partner eerst goed leren kennen, en een tijdje van elkaar genieten voor er kinderen komen.”