Elton John is woedend en verdedigt Harry en Meghan voor gebruik van privéjet

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week kwamen prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle onder vuur te liggen voor het gebruik van een privéjet. Het koppel kan echter rekenen op de steun van Elton John.

Vorige week gingen prins Harry en Meghan Markle op vakantie bij Elton John in Frankrijk, met een privéjet. Daardoor kwamen ze onder vuur te liggen. Voor twee royals die zich profileren als milieubewust is dit bijzonder hypocriet, luidde de kritiek. Maar Elton John verdedigt hen. Volgens hem was de reis zijn idee én heeft hij die ook betaald. “Prins Harry’s moeder, Diana, was een van mijn liefste vriendinnen”, schreef hij op Twitter. “Ik voel dus ook een verplichting om Harry en zijn familie te beschermen tegen de pers, die heeft bijgedragen aan de vroegtijdige dood van Diana."

"Na een hectisch jaar met hard werk en toewijding aan goede doelen, wilden mijn echtgenoot David en ik de jonge familie een privévakantie aanbieden, in de veiligheid en rust van ons huis. Om die broodnodige bescherming te bieden, hebben we een privéjet voorzien.” De zanger zorgde er dankzij een donatie aan Carbon Footprint voor dat de vlucht toch CO2-neutraal was. Hij had ook nog een niet mis te verstane boodschap: “Ik heb diep respect voor wat Harry en Meghan doen voor het goede doel en ik roep de pers op om te stoppen met hun dagelijkse aanvallen en onwaarheden.”