Karl Vannieuwkerke deelt geweldige foto met zijn zoontje én een duidelijke boodschap: “De eerste die dit doet krijgt een djoef op zijn muil”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Karl Vannieuwkerke heeft op Instagram een foto gedeeld met zijn zoontje Jack. Hij had daarbij ook een niet mis te verstane boodschap.

De vriendin van Karl Vannieuwkerke, Caroline Vereenooghe, heeft vorige week kritiek over zich heen gekregen nadat ze een foto deelde waarop te zien is hoe ze haar zoontje Jack borstvoeding geeft.

Dit weekend staat Karl er alleen voor met Jack, want Caroline is voor een weekendje naar Pukkelpop vertrokken. Karl stuit daarbij wel op een bijzonder probleem.

“‘Zorg je goed voor Jack?’ zei Caroline toen ze voor een weekendje naar Pukkelpop vertrok. Het gaat hier prima, schat. Herfst in augustus. Daar weten wij wel raad mee. Alleen die borstvoeding valt wat tegen", schreef hij bij de foto.

De sportjournalist had ook nog een niet mis te verstane boodschap voor mensen met bepaalde plannen. “PS: de eerste die een negatieve reactie post, krijgt een djoef op zijn muil", lacht hij.