Jelle Cleymans en Jonas Van Geel gaan nog een stapje verder: Dit zijn hun verrassende plannen

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De afgelopen jaren stonden Jonas Van Geel en Jelle Cleymans vaak samen op het podium met 'Cleymans & Van Geel'. De twee zongen over heel Vlaanderen met veel schwung Nederlandstalige covers. Nu willen ze een stapje verder gaan, meldt Showbizzsite.

Jelle Cleymans vertelde woensdag bij Plage Préférée op Radio 2 dat het muzikale duo aan een album werkt. Jelle en Jonas Van Geel zijn al twintig jaar de beste vrienden. Niet alleen professioneel, ook privé klikt het bijzonder goed. Jelle is onlangs nog peter geworden van het eerste kindje van Jonas Van Geel en Evelien Bosmans. Bovendien staat hij binnenkort weer samen met Jonas in de musical ‘40-45’ en ontvangt hij Jonas ook bij optredens van El Bandido’s.

Maar de twee gaan nu nog een stapje verder en zijn nummers aan het maken voor een eerste album van ‘Cleymans & Van Geel’. Jelle vertelde dat het meezingnummers gaan zijn die ook wel wat inhoud hebben. “De liedjes moeten echt wel ergens over gaan”, klinkt het. Daarnaast is Jelle ook nummers voor zijn vierde solo-album aan het schrijven, dat wellicht in de loop van 2020 verschijnt.