Nederlandse presentator Gordon heeft geweldig nieuws te melden: "De moeilijkste reis gaat nu nog komen"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Halverwege juli verraste Gordon met het nieuws dat hij zichzelf had laten opnemen in een afkickkliniek. Nu mag de Nederlandse presentator naar huis. Dat deelt hij zelf mee op de sociale media

Het was een zware tijd voor Gordon, maar hij is trots dat het gelukt is. “Lieve mensen, I did it! Na een maand lang in rehab om mijn verslavingen te overwinnen mag ik morgen naar huis!” Ook de komende periode gaat nog erg moeilijk worden voor de presentator. “De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrij te verkrijgen zijn. Voor mij was de maat vol, maar de erkenning van je machteloosheid naar de substantie toe is de grootste stap, én die heb ik gezet.”

Tijdens zijn verblijf in de ontwenningskliniek kwam Gordon zichzelf tegen. “Ik hoop dat elke traan die ik hier heb gelaten staat voor een glimlach in de toekomst, want dat belooft dan een zeer leuke tweede helft van mijn leven te worden. Ik ga het nog heel moeilijk krijgen, maar met de steun van mijn beste vrienden en familie moet het me lukken. Wat heb ik veel geleerd hier, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer.”

De presentator bedankt iedereen die hem heeft gesteund. “Dat heeft me ook zo sterk gemaakt, onwijs lief en bedankt! Mijn leven heeft een andere weg gekregen en die kans pak ik met beide handen aan. Het universum leidt me al sinds jaar en dag en ook hier bracht het mij om mezelf weer te hervinden en te herpakken.”

Gordon durft zelfs weer van de liefde dromen. “Misschien komt die liefde nu dan eindelijk echt op mijn pad! Een van de mooiste zinnen die ik meekreeg hier van een van de specialisten was ‘It takes a hell of a lot of courage to live, not to end it!’”

Tags gordon