Hartsvriendin van Kate Middleton krijgt er stevig van langs: “Zoiets doe je niet!”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kate Middleton is al sinds haar kinderjaren heel goed bevriend met Sophie Carter. Ze woonden in hetzelfde dorp en gingen naar dezelfde school. Haar hartsvriendin krijgt er nu stevig van langs in Engeland.

Kate Middleton en Sophie zijn echt heel goeie vriendinnen. Sophie was aanwezig op Kates vrijgezellenfeestje en was bruidsmeisje op haar huwelijk met prins William. Sophie is ook erg close met de kinderen van Kate en William. En dan vooral met hun dochtertje, prinses Charlotte (4). De kleine Charlotte mocht bruidsmeisje zijn toen Sophie vorig jaar zelf in het huwelijk trad, en zat zelfs bij de bruid op de arm toen de officiële trouwfoto’s werden genomen.

Sophie is recent ook mama geworden. Ze heeft haar dochter ook Charlotte genoemd, of beter: Amalia Rose Charlotte. Dat vinden ze in Engeland toch maar vreemd, omdat Sophie geen familieleden heeft die Charlotte heten. Dat Sophie haar baby naar prinses Charlotte vernoemd heeft, stuit Britse royaltywatchers dan ook tegen de borst. “Dit is hoogst ongepast. Sowieso geef je je kind toch niet dezelfde naam als het kind van vrienden? En in dit geval gaat het dan nog om een koninklijk kind. Hoe durft ze!”, klinkt het zuur.

Sophie vond het een mooie manier om haar vriendschap met Kate te bezegelen. En Kate heeft er zelf alvast geen probleem mee. “Zij moest erg lachen toen Sophie haar de naam van haar kindje vertelde”, vertelt één van haar medewerksters.