‘Temptation’-Giorgio reageert voor het eerst nadat hij in elkaar werd geslagen: “Net nu ik iets prachtigs heb meegemaakt”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Giorgio (24) en zijn lief Samra werden op het Mazefestival in Maaseik in elkaar geslagen. De ‘Temptation’-verleider reageert voor het eerst.

“Plots kreeg ik een ferme duw van een kerel die opzettelijk met zijn schouder tegen mij aanliep”, vertelt Giorgio in TV Familie. “’Kijk toch eens uit’, heb ik gezegd. En hij: ‘Het is niet omdat ge op tv komt, dat ge het zijt!’ Zo is het begonnen. Hij zocht ambras met mij. Plots stonden al zijn vrienden rondom mij.”

De ruzie escaleerde en er vielen rake klappen. Door de slagen is Giorgio het bewustzijn verloren. Hij lag roerloos op de grond. “Samra is op mij gaan liggen. Maar die gasten bleven gewoon verder slaan. Ze hebben mijn neus en haar arm gebroken. En Samra heeft vier gebroken ribben...” Iemand die erbij was beweert dat Giorgio zelf ruzie heeft gezocht, maar dat bestempelt hij als “een smerige leugen”.

“Het is zo erg… Moest dat nu gebeuren? Juist nu ik iets prachtigs heb meegemaakt…”, aldus Giorgio. Hij heeft Samra namelijk ten huwelijk gevraagd. “Ze is nu mijn verloofde. Iedereen mag het weten dat wij een powerkoppel zijn. Zij de beauty, ik het beest. Anderen zijn precies jaloers op ons, dat is op een wel héél pijnlijke manier duidelijk geworden. Hopelijk laat iedereen die mij haat ons nu gerust.”