Meghan Markle krijgt alweer de wind van voren: “Wat een ridicuul divagedrag”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle ligt, alwéér, onder vuur. Onlangs werd ze publiekelijk door Harry op haar plaats gezet door een foutje tegen het protocol, en vorige week nog kreeg ze bakken kritiek over zich heen van Britse moeders omdat Meghan volgens hen haar zoon Archie op een verkeerde manier vasthield. Nu krijgt Meghan alweer kritiek.

De aanleiding van de kritiek is deze keer Meghans aanwezigheid op het tennistoernooi van Wimbledon. Ze ging daar haar goede vriendin Serena Williams aanmoedigen. Haar veiligheidsagenten vroegen andere bezoekers om geen foto’s te maken van Meghan ook geen foto’s te nemen in de richting waarin ze zat. Dit omdat haar bezoek aan Wimbledon zich in de privésfeer afspeelde.

“Geen wonder dat de Britten steeds minder van Harry en Meghan moeten weten”, sneert voormalig BBC-reporter Sally Jones. Ook zij kreeg te horen dat ze geen foto’s mocht maken van de hertogin. “Hun gedrag is ronduit belachelijk, met hun geheimdoenerij, hoge eisen en ridicuul divagedrag. Ze willen privacy wanneer het hen uitkomt, maar vinden dat plots een stuk minder belangrijk als de Britten mogen dokken voor de verbouwingen aan hun woning Frogmore Cottage. Hoe wereldvreemd kun je zijn om op zo’n plaats een no photo-politiek op te drinken?”

Ook de Britse tv-presentator Pierce Morgan moeit zich deze keer. “De royals zijn per definitie publieke mensen. Dit incident is te belachelijk voor woorden. Meghan zat verdomme in de Royal Box, de beste plek in het stadion! Wel, als je daar zit, ben je op dat moment een publieke figuur. Ik weet niet wat Meghan wil bereiken. Ze wil genieten van alle voordelen, maar als het haar niet uitkomt, is ze plots een verwende Hollywood-actrice.”