Tine, de vrouw van Andy Peelman: “Toen ik dat hoorde over Belgische moeders, was ik compleet in shock”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Volgende maand verwelkomen acteur Andy Peelman en zijn vrouw Tine hun eerste kindje, een dochter. Andy is een echte workaholic, de voorbije maanden waren erg druk voor hem. Gelukkig krijgt hij daarin de steun van zijn vrouw.

“De laatste twee maanden waren heftig. Om half één ’s nachts thuiskomen en om vijf uur die wekker horen rinkelen”, vertelt Andy. Zijn vrouw Tine laat hem begaan. “Hij moet het zelf merken als iets te veel wordt. Andy mag van geluk spreken dat ik zo gemakkelijk en lief ben”, zegt ze.

Volgens Andy slaat het nummer ‘Zij gelooft in mij’ van André Hazes helemaal op zijn vrouw. “Mijn madam gaat in al mijn toekomstplannen mee, en we zien samen wel wat die brengen. Ze steunt me onvoorwaardelijk. Omdat zij nu een jaar thuisblijft kan ik bijvoorbeeld blijven werken.”

“Toen ik hoorde dat je in België maar drie maanden moederschapsrust hebt, was ik in shock”, reageert Tine. “In Duitsland blijven mama’s één tot twee jaar thuis. Maar ik heb geluk: mijn Duitse bazen gingen daar onmiddellijk mee akkoord.”