Luc Appermont doet bijzondere vaststelling over zijn relatie met Bart Kaëll: “Ik kan mij niet herinneren dat wij dat ooit hebben gedaan”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Luc Appermont vertelt deze week in Dag Allemaal over zijn relatie met Bart Kaëll. Hij heeft daarover een bijzondere vaststelling gedaan.

Hij en Bart verschillen op veel vlakken. “Ik ben een ochtendmens, Bart komt niet voor elf uur uit z’n bed. Onze muzikale smaak is anders, omdat we in verschillende decennia zijn opgegroeid: ik in de sixties, hij in de seventies. Hij kan koken, ik totaal niet. Bart heeft groene vingers en is een natuurkenner. Ik fiets graag, hij niet. Ik ben ook iemand die onmiddellijk wil doen wat er in mij opkomt, terwijl Bart last heeft van uitstelgedrag. Enzovoort”, vertelt Luc.

“Toch botst het bijna nooit tussen ons. Ik kan mij oprecht niet herinneren dat wij ooit ruzie hebben gemaakt. Dat klinkt melig, ik weet het, en daarom wil ik er niet veel meer over zeggen. Wij verschillen natuurlijk weleens van mening, maar dan praten wij dat uit.”