Luc Appermont zal nooit vergeten wat zijn partner Bart Kaëll toen gedaan heeft: “Ik heb veel verdriet gehad”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Luc Appermont en Bart Kaëll zijn gelukkig samen. Al doet Luc wel een merkwaardige vaststelling over hun relatie.

Bart Kaëll en ik zijn verschillend in veel opzichten”, zegt Luc Appermont in Dag Allemaal. “Ik ben een ochtendmens, Bart komt niet voor elf uur uit z’n bed. Onze muzikale smaak is anders, omdat we in verschillende decennia zijn opgegroeid: ik in de sixties, hok in de seventies. Hij kan koken, ik totaal niet. Bart heeft groene vingers en is een natuurkenner. Ik fiets graag, hij niet. Ik ben ook iemand die onmiddellijk wil doen wat er in mij opkomt, terwijl Bart last heeft van uitstelgedrag. Enzovoort.”

“Maar toch botst het nauwelijks of nooit tussen ons. “Ik kan mij oprecht niet herinneren dat wij ooit ruzie hebben gemaakt. Dat klinkt melig, ik weet het, en daarom wil ik er niet veel meer over zeggen. Wij verschillen natuurlijk weleens van mening, maar dan praten wij dat uit.”

Bart Kaëll had ook ooit een kortstondige relatie met iemand anders. “Het is natuurlijk heftig geweest. Ik heb heel veel verdriet gehad. Maar op dat moment was ons leeftijdsverschil van meer dan tien jaar een enorm voordeel. Mocht ik toen dezelfde leeftijd als Bart hebben gehad, weet ik niet of we nu nog bij elkaar zouden zijn."