Willy Sommers over zijn avontuur bij Familie: “Op een bepaald moment was het echt niet meer te doen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Niemand minder dan Willy Sommers dook op in de seizoensfinale van Familie. Hij kwam toch zingen op de benefiet van Benny.

Wekenlang werd er gesproken over Willy Sommers. Komt hij nu naar de benefiet of niet? “Sommige personages zongen zelfs m’n liedjes. Dat had natuurlijk met de verhaallijn te maken. Benny had immers overal verkondigd dat ik op zijn benefiet zou optreden, maar dat was veel te voorbarig”, legt de zanger uit in Dag Allemaal. “Het draaide dan ook voortdurend om de vraag of ik al dan niet zou komen?”

“Voor of na optredens vragen fans geregeld aan mij hoe het gaat met Cindy en de kinderen, of dat ik nieuwe liedjes heb. Maar de voorbije weken hoorde ik nog maar één vraag: ‘Ga jij nu echt optreden in ‘ Familie’?’ Zelfs jonge meisjes, die mijn dochter konden zijn, klampten me enthousiast aan. Ondertussen hielden Cindy en Luka me elke dag op de hoogte van wat er allemaal gebeurde in ‘ Familie’. Zij zeiden ook: ‘Het is echt niet meer te doen: ze hebben het alweer over jou gehad!’ Mijn naam viel wel drie of vier keer per aflevering. Ik had nooit verwacht dat mijn komst voor zoveel commotie zou zorgen."