Sandrine André heeft probleem met deze actrice uit Familie: “Zo is er een misverstand ontstaan tussen ons”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Medialaan
Sandrine André heeft het moeilijk met een verhaallijn in Familie. Ze hoopt dat de makers nog een aanpassing doen.

Sandrine André heeft het moeilijk met hoe de schrijver gehandeld hebben met Marie-Rose, rol gespeeld door Martine Jonckheere. Zij zit in de gevangenis voor poging tot moord op Amèlie. “Persoonlijk vind ik het jammer hoe haar verhaallijn geëindigd is”, merkt Sandrine op in Dag Allemaal. 

“Zij zit in de gevangenis omdat ze Amélie heeft neergestoken. Maar daardoor kunnen ze met Marie-Rose voorlopig geen kant meer op. Niet alleen de kijkers, maar ook ik had het fijn gevonden als de moeder van Veronique in het verhaal kon blijven.”
(Lees verder onder de foto)

Nooit problemen
Nochtans was de band tussen Sandrine en Martine niet altijd goed. “Vaak is het zo dat wanneer een werksituatie stopt, ook het contact eindigt. Maar je mag dat niet persoonlijk nemen, en dat is net hoe er tussen Martine en mij een misverstand ontstaan is. Ondertussen hebben we dat wel uitgepraat en begrijpt ze mij.”

“Voor alle duidelijkheid: ik heb nooit problemen gehad met Martine. Integendeel, ik heb graag met haar op de set gestaan. En ik ben misschien wel serieus, maar zeker geen strenge of harde tante zoals Veronique. Ik ben veel verlegener dan mijn personage."