VTM

Victor uit ‘Blind Getrouwd’ neemt drastisch besluit als hij met Line gaat samenwonen: “Vergif voor onze relatie”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Victor en Line doen het nog steeds erg goed als koppel. Ze zijn nog steeds samen en praten er zelfs al over om opnieuw samen te gaan wonen.

Als ze gaan samenwonen, wil Victor geen tv op de kamer. Daar is hij heel duidelijk over. "We hebben nog maar één keer tv gekeken op de slaapkamer. Dat was een nachtje Netflix tijdens onze huwelijksreis. Da's ook voldoende, want ik vind dat een scherm naast je bed vergif is voor je relatie", zegt Victor in Het Laatste Nieuws. “Ik denk dat bij koppels die wél een televisie op hun slaapkamer hebben, het er minder gezellig aan toe gaat in bed.”

Intussen gaat het ook uitstekend met de dj-carrière van Victor. “Door ons nummer 'Arendonk' op mijn trouwfeest te spelen, kregen we inderdaad extra aandacht",gaat Victor verder. 

"Ondertussen haalde de clip op YouTube al bijna 150.000 views." Dat succes is ook platenfirma CNR niet ontgaan, want 'Arendonk' staat op de gloednieuwe 'Mweieihhh'-compilatie van het label. "Heel cool. Het is de allereerste keer dat een nummer van ons op cd wordt uitgebracht. Dit mag je gerust een mijlpaal noemen."