Presentatrice Karolien Debecker zwaar op haar plaats gezet na kritiek op haar buren: “Hoe onverdraagzaam ben je toch”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Televisie- en radiopresentatrice Karolien Debecker heeft gisteren op Twitter kritiek geuit op haar buren. Ze kreeg daardoor zelf een stortvloed aan kritiek over zich heen.

Gisteren probeerde Karolien Debecker van een rustige zondag te genieten, maar daar staken haar buren een stokje voor. Ze deelde haar frustraties op Twitter:

“Mensen die op zondag het gras afrijden en het terras elektrisch schuren: wie zijn ze, wat drijft hen en schuif ik een grote of middelgrote drol door hun brievenbus?”, klonk het geërgerd.

Daaropvolgend kreeg Karolien zelf bakken kritiek over zich heen. “Hoe onverdraagzaam zijn we toch geworden. Is dat nu zo erg?”, vraagt iemand zich af. “Wie zijn ze? Mensen die 6 dagen op 7 moeten werken en enkel zondag vrij hebben”, “Dat zijn mensen die waarschijnlijk heel de week hard werken. Op zaterdag de boodschappen, de was en de plas doen. En op zondag als ‘ontspanning’ de tuin onderhouden”, reageerden andere twitteraars. “Ja echt, er zijn mensen die 6 op 7 werken. Ik rijd ook op zondag mijn gras af en heb gelukkig léuke, verdraagzame buren die dat begrijpen.”

Karolien kreeg een suggestie: “Misschien moet je toch beter eens met die mensen gaan praten voor je dit voornemen uitvoert.”