Koen en Kris Wauters verbreken afspraak: "Ik kan ze echt niet tegenhouden"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Koen en Kris Wauters zijn bezig met de opnames van een nieuw album voor Clouseau. Dat album zal in het najaar in de winkelrekken liggen.

Ook opvallend is dat Koen en Kris Wauters deze zomer ook zes keer gaan optreden. Die optredens stonden eigenlijk niet op de planning.

De broertjes Wauters verbreken zo ook een eerder gemaakte afspraak om in 2019 geen optredens te doen. De groep wilde immers een sabbatjaar nemen. Dat deden ze zes jaar geleden ook al. Zo konden ze herbronnen en nieuwe nummers schrijven.
(Lees verder onder de foto)

Aanvragen
“Vandaar dat we dat dit jaar nog eens wilden doen”, vertelt Clouseau-manager Johan Berckmans aan Het Laatste Nieuws. “Na de succesvolle jubileumtournee ‘ Clouseau 30’ was de groep opnieuw toe aan een sabbatical. Er stond in 2019 geen enkel optreden ingepland. Maar er bleven aanvragen binnenkomen en zo begon het bij Koen en Kris toch te kriebelen. Die twee spelen gewoon veel te graag."

"Ze beslisten om zich toch een paar dagen vrij te maken. Maar aan meer dan deze zes data kwamen ze niet. De opnames van het nieuwe album, die volop bezig zijn, krijgen natuurlijk voorrang op alles. Bovendien heeft Koen tussendoor ook al zijn handen vol met de tv-opnames van onder andere ‘Belgium’s Got Talent’ en ‘Beat VTM’.”