Moeder van zangeres Yasmine moet tien jaar na de dood opnieuw een flinke klap verwerken na nieuws over haar kleindochter

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Anita is de mama van Hilde Rens, die we betere kennen als zangeres Yasmine. Haar dochter beroofde tien jaar geleden zichzelf van het leven.

Toen Yasmine overleed was ze samen met Marianne. De twee hebben ook samen een dochtertje. Maar mama Anita mag haar kleinkind niet meer zien van Marianne. En dat komt bij haar hard aan. “Ik heb één keer gevraagd of Ella-Louise, onze kleindochter, naar een feestje bij ons in de familie mocht komen, maar dat kon niet. Ik vroeg: ‘Waarom niet?’ ‘Wij gaan weg’, was Mariannes antwoord”, doet mama Anita haar verhaal in Dag Allemaal.

“Ik vroeg: ‘Hoelang ga je weg?’ Waarop Marianne zei: ‘Dat weet ik niet.’ En ik: ‘En naar waar ga je?’ ‘Dat weet ik ook nog niet’, zei ze. Toen werd het voor mij allemaal duidelijk. Welja, eigenlijk had mijn frank al moeten vallen op de begrafenis. Marianne had voor haar familie voor veertig man besteld op de koffietafel, en er is níemand gekomen. Na dat afwijzende telefoontje van Marianne heb ik tegen mezelf gezegd: ‘Voilà, hier is de breuk.’ 

Sindsdien zag Anita haar kleinkind niet meer. “Nee. Da’s zo spijtig. Ze is nu twaalf... (laat een stilte vallen) Ella-Louise heeft ook onze familienaam, weet je. Marianne had het kindje gedragen, maar in december 2008 had Hilde hun dochtertje geadopteerd, en kreeg het ook haar naam. En in januari had Marianne iemand anders."

Tags yasmine