Kat Kerkhofs op haar hoede voor Gert Verhulst: Dit staat haar te wachten
PMN

Kat Kerkhofs gaat dit najaar samen met Gert Verhulst een nieuw seizoen van ‘Dancing With The Stars’ presenteren. Het is voor Kat haar eerste opdracht als presentatrice.

Maxima heeft vernomen dat haar jongere zus Ines Zorreguieta overleden is. Ines overleed in Buenos Aires. Dat melden Argentijnse media donderdagochtend, de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst bevestigde het nieuws ondertussen.

Ines zou al een tijdje depressief geweest zijn en leed ook aan anorexia. Ze werd donderdag teruggevonden in haar appartement. Maxima scheelt 13 jaar met haar jongste zus, maar toch hadden ze een erg hechte band. Zo werd Ines ook de peettante van Máxima’s jongste dochter: prinses Ariane (11). Ze was ook bruidsmeisje bij het huwelijk van Máxima met Willem-Alexander in 2001.

Ines was het ‘zorgenkindje’ van de familie. Ondanks dat het beter ging met haar is ze nu toch overleden. Volgens de eerste berichten zou ze zelfmoord gepleegd hebben.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.