Jongste dochtertje van Ann van Elsen met spoed naar ziekenhuis gebracht

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jackie-Lou, het jongste dochtertje van Ann van Elsen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dat laat Ann weten op haar Instagram.

Ann van Elsen beleefde de schrik van haar leven. “Gisteren enorm geschrokken en efkes alles terug in perspectief gezien door onze jongste kadet… Ze is van de trap gevallen, zelfs niet door een onoplettendheid want ze stond naast mijn man. Op een fractie van een seconde was ze vertrokken en hij kon ze niet meer grijpen”, legt Ann uit.

Jackie-Lou werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. “Ons hart en onze wereld stonden stil. Wij hebben zo ongelofelijk veel geluk dat ze er zo ongeschonden is uitgekomen. Dankbaarheid is ‘t enige wat we kunnen voelen”, gaat ze verder.

“Ik kon alleen maar kijken met tonnen respect voor wat die mensen doen. Ze doen echt iets heel nuttigs met hun leven. We klagen vaak over ons land, en toegegeven, de politiek is een soep. Maar als ik rond me keek in het ziekenhuis drong, naast het oneindige besef dat we zoveel geluk met ons meisje hadden, tot me door hoeveel geluk wij hier hebben met onze gezondheidszorg. Dankjewel!"