VTM kiest opmerkelijke vervanger voor Sandra Bekkari: “Deze chef moet het opnemen tegen Jeroen Meus”
VTM kiest opmerkelijke vervanger voor Sandra Bekkari: “Deze chef moet het opnemen tegen Jeroen Meus”
Foto: Photonews

Een tijdje geleden maakte Sandra Bekkari bekend dat ze stopt met haar kookprogramma op VTM. Vandaag heeft VTM bekend gemaakt wie haar opvolger zal zijn.

Karouski hing in de lucht tot hij onrustwekkende ontdekking deed aan zijn parachute. Er brak een riem van het toestel. Hij verloor de controle en stortte neer in een bos.

Toen de reddingswerkers ter plaatse waren, kon Ivan er nog om lachen. “Haal die grote splinter maar uit mijn schouder”, zei hij. De reddingswerkers konden dit niet doen want hij dan zou doodbloeden.

Ziekenhuis
Karouski werd naar het ziekenhuis gebracht met een gigantische tak in zijn schouder. “Ik had eerst niet door dat die tak in mijn schouder zat”, zei de man aan een lokaal tv-station. “Ik dacht dat ik zacht geland was. Ik wilde opstaan maar toen voelde ik dat er iets niet klopte.”

“Ik keek rond en ik zag een enorme blok. Ik scheurde mijn t-shirt stuk en ontdekte de gigantische tak in mijn schouder. Hij was zo dik als een watermeloen.”

Door middel van een operatie slaagden artsen er toch in om de tak uit zijn schouder te halen. Het is niet duidelijk of de man verdoofd werd of niet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.